OM OSS


EV Repair & Convert AB startade i slutet av 2019 för att möta kraven på underhåll av elektriska fordon när mängden elfordon ökar.


Det finns fler och fler kunder som nu äger ett elfordon utan någon garanti kvar och känner sig frustrerad över att det inte finns några andra alternativa verkstäder som förstår den relativt nya avancerade tekniken för ett elfordon. 


EV Repair & Convert erbjuder kunder hjälp med reparationer, omvandling till elfordon (långa projekt och färdiga satser). 


Vi driver också en webbshop med olika tillbehör som vi tror är smarta och uppfyller vår standard för kvalitet (produkttestning pågår).


Vårt team är ett brett nätverk, från design/mekaniska ingenjörer, elektriker, programmerare, ex. anställda i olika (ledande) elfordon företag till plåt & svetsare. Detta gör oss till en komplett verkstad att vända er till.


Vi erbjuder 1års garanti på allt utfört arbete samt att vi är försäkrade via IF försäkringar, allt för att du ska som kund ska känna dig trygg och säker.


Vi följer svensk lagstifning och EU: s lagar/direktiv och garantier.


Våra förebilder är "Rich Rebuilds", "EV West" och många fler modiga folk som vågar sig på okänd mark, lär sig nytt och bemästrar området.

HUR DET FUNGERAR


Begär en offert


(ring oss eller maila)


1


Få en uppskattning/pris2


Boka tid * / Mekaniker3


Vi reparerar och kontaktar dig när din elbil är klar

4

* ServiceLyx tillgängligt - För att underlätta för kunden, erbjuder vi att hämta din elbil och köra den tillbaka till samma plats när tjänsten är klar. Fråga efter pris.

Recensioner

David Schaub
Flor Velasco
Jake Snowdon
Markus Beckman
TysklandImport Charles
Johannes Von Rosen

Note: EV Repair & Convert AB.

BILDER


Fler kommer...