OM OSS


EV Repair & Convert AB grundades i slutet av 2019 för att möta behoven av underhåll av elektriska fordon i takt med ökningen av antalet elfordon.


Allt fler kunder äger nu elfordon utan någon kvarvarande garanti och känner sig frustrerade över bristen på alternativa verkstäder som förstår den relativt nya och avancerade tekniken för elfordon.


EV Repair & Convert erbjuder kunder hjälp med reparationer samt omvandling till elfordon, både som långa projekt och färdiga satser.

Vi driver också en webbshop med olika tillbehör som vi anser vara smarta och uppfyller vår standard för kvalitet. Produkttestning pågår kontinuerligt.


Vårt team består av ett brett nätverk av experter, inklusive design- och mekaniska ingenjörer, elektriker, programmerare och tidigare anställda inom olika ledande elfordonföretag, samt plåtslagare och svetsare. Detta gör oss till en komplett verkstad som du kan vända dig till för alla dina behov.


Vi erbjuder 1 års garanti på allt utfört arbete och är försäkrade via IF försäkringar, för att du som kund ska känna dig trygg och säker.


Vi följer svensk lagstiftning och EU:s lagar och direktiv när det gäller garantier och andra regler.


Våra förebilder är "Rich Rebuilds", "EV West" och många andra modiga individer som vågar sig in på okänd mark, lär sig nytt och bemästrar området.


HUR DET FUNGERAR


Begär en offert


(ring oss eller maila)


1


Få en uppskattning/pris2


Boka tid * / Mekaniker3


Vi reparerar och kontaktar dig när din elbil är klar

4

* ServiceLyx tillgängligt - För att underlätta för kunden, erbjuder vi att hämta din elbil och köra den tillbaka till samma plats när tjänsten är klar. Fråga efter pris.

Recensioner

David Schaub
Flor Velasco
Jake Snowdon
Markus Beckman
TysklandImport Charles
Johannes Von Rosen

Note: EV Repair & Convert AB.

BILDER


Fler kommer...